document.open();document.write(``);document.close(); Permanente make-up - Dineke Mulder in Schagen!

Banner algemeen

Permanente make-up

Permanente make-up (pmu) is op een natuurlijke manier een permanente eyeliner of wenkbrauw aanbrengen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uitlopende make-up of het bijwerken van uw dagelijkse make-up. Veel mensen die al klant zijn in mijn salon, hebben mij hun vertrouwen gegeven om dit mooie werk te doen. Pmu aanbrengen is nl.een verandering die je natuurlijke uitstraling ten goede komt

Hoe gaan wij te werk?

De eye-liner wordt net als de wenkbrauwen eerst getekend voor de juiste vorm. Daarna wordt de kleur bepaald in overleg met de klant. Vervolgens wordt de pmu zorgvuldig aangebracht. Naast de traditionele wenkbrauw pigmentatie kunt u nu ook kiezen voor de hair-stroke techniek. Dit is een pmu voor mensen die nog wel wenkbrauwen hebben, maar waar de wenkbrauw dunner en lichter van kleur is geworden. 

Na 6 weken wordt de pmu herhaald voor een prachtig eindresultaat. Al naar gelang de eigen pigmentatie, vervaagt de pmu langzaam na 3 tot 5 jaar. Hierna behoort bijwerken tot de mogelijkheden.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Pmu is een uitkomst voor mensen die:

  • een allergie voor make-up hebben
  • bijna geen wenkbrauwen meer hebben
  • door verminderd zicht zelf geen make-up meer kunnen aanbrengen
  • willen dat hun make-up niet uitloopt
  • er elke dag zonder moeite verzorgd uit willen zien!

GGD

Anno 2015 zijn de kwaliteitseisen t.a.v. permanente make-up terecht zeer hoog. Om de drie jaar worden pmu-specialisten door de GGD gecontroleerd op veilig en hygiënisch werken. Vanzelfsprekend is deze kwaliteitscontrole vast onderdeel van Samen Mooi. Een prima basis voor het vertrouwen dat een specialistische handeling als pmu vraagt.


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance