document.open();document.write(``);document.close(); Manicure -Dineke Mulder in Schagen

Banner algemeen

Manicure

Goed verzorgde nagels bepalen de eerste indruk die iemand van u heeft en geven u een prettig gevoel en zelfvertrouwen. Bij schoonheidssalon Samen Mooi bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve manicure!

U kunt kiezen uit 3 soorten behandelingen:

Standaard manicure
• Desinfecteren van de handen
• Scrubbehandeling
• Verzorgen van de nagelriemen en de nagelriem omgeving
• Nagels in vorm vijlen en eventueel polijsten
• Verzorgende creme aanbrengen
• Een afwerking met een mooie lak is hierbij ook inbegrepen

Luxe manicure
• Dit is de volledige standaard manicure inclusief een paraffine handpakking
• Ook is het mogelijk alleen een paraffinebehandeling te ondergaan.

Paraffine handpakking
Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst krijgen uw handen een heerlijke peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème in gemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. De pakking kan nu 10-15 minuten inwerken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Nazorg

Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals droge handen, wintereczeem, kloven, reuma, artrites, pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance