document.open();document.write(``);document.close(); Heerlijke hotstone massage door Dineke Mulder in Schagen

Banner algemeen

Hot stone massage

Een weldaad voor lichaam en geest. Stress kan een lichaam uit balans brengen, een hotstone massage kan bijdragen aan herstel. Vooral de rug is hier gevoelig voor. Wij gebruiken hier voorverwarmde lava basaltstenen voor, omdat dit een hard, ijzerhoudend, vulkanisch gesteente is, met de eigenschap om warmte goed vast te houden. Omdat de stenen gepolijst zijn, zijn ze glad en heerlijk om mee gemasseerd te worden. Samen met een door uzelf uitgekozen essentiële olie, kunt u genieten van pure ontspanning.

Voordelen

  • Diepe warmte in de spieren;
  • Weldadige ontspanning;
  • Afvoeren van afvalstoffen;
  • Evenwicht voor lichaam en geest;
  • Een betere doorbloeding,

Hoe werkt een hot stone massage?

Een rustige sfeer in een mooie ruime salon met een zeer prettige behandelstoel. De ruimte is lekker verwarmd en de niet te masseren lichaamsdelen worden afgedekt met warme
doeken. De hotstone massage wordt afgewisseld met manuele massage. Rustige achtergrond muziek kan gedraaid worden naar wens.

Na de massage kan er kruidenthee of water gedronken worden om de afvalstoffen af te voeren. De hotstone massage kan naar wens uitgevoerd worden op rug-nek-schouders- achterkant benen. Gezicht-hals-décolleté-armen-voorkant benen. Een combinatie van beide-, of een combinatie uit beide massages. Ook zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar voor de hotstonemassage.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance