document.open();document.write(``);document.close(); Schoonheidsspecialiste in Schagen - Dineke Mulder -

Visual beautyplan-01

Schoonheidsspecialiste Schagen

Hallo, welkom op mijn website! Mijn naam is Dineke Mulder en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Graag verwelkom ik u in onze schoonheidssalon Samen Mooi! Hier kunt u terecht voor heerlijke schoonheidsbehadelingen die gegarandeerd resultaat zullen leveren. Daarnaast zijn er ook nog drie kapsters werkzaam in onze salon.

Wij bieden een rijk assortiment aan behandelingen, adviezen, totale handverzorging, knippen, kleuren, watergolf en permanent. Ik werk niet met standaard behandelingen, iedere huid en ieder mens is tenslotte anders. Daarom werk ik met het BeautyPlan: ik stel eerst een persoonlijk advies voor uw huid vast gebaseerd op een grondige huidanalyse, vervolgens maak ik een behadelplan op maat waarin ik u intensief zal begeleiden.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème bent u er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance