document.open();document.write(``);document.close(); Schoonheidssalon in Schagen - Dineke Mulder -

Visual beautyplan-01

Schoonheidssalon Schagen

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Schagen? Dan stel ik mezelf graag aan u voor! Mijn naam is Dineke Mulder en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In mijn schoonheidssalon Samen Mooi voer ik verschillende schoonheidsbehandelingen uit. Niet alleen voor huidverzorging kunt u bij mij terecht, maar ook voor de specifiekere behandelingen zoals acne, pigmentvlekken, couperose en anti-aging bent u van harte welkom!

Voorafgaand aan de schoonheidsbehandeling doe ik een intake met u. Ik vind dit heel belangrijk, omdat ik precies wil weten wat u zelf graag verbeterd zou willen zien. Het is mijn expertise om voor u de juiste schoonheidsbehandeling samen te stellen om zo het maximale resultaat te behalen. Ook bied ik u een uitgebreid advies over eventuele vervolg- of aanvullende behandelingen. En krijgt u advies over uw dagelijkse huidverzorging. Om tot de beste resultaten te komen werk ik met het Beautyplan.
Beste Online Casinos in Nederland 2021

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance