document.open();document.write(``);document.close(); Stralend mooie huid? Alice Vletter geeft beautytips!

BeautyGifts

Kado tips

Wilt u iemand verrassen met een stralend mooie huid? Met onze BeautyGifts geeft u een stralend mooie huid cadeau! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Kies uit de verschillende BeautyGifts:

CadeauBon - vanaf € 15,-

Onze CadeauBon is de voordeligste BeautyGift. U kunt deze al aanschaffen vanaf € 15,-. De CadeauBon is verpakt in een mooie geschenkverpakking en ingepakt in kadopapier. U krijgt er tevens een felicitatiekaart bij waarop u een persoonlijke boodschap kunt opschrijven.

BeautyCard - € 49,95

Met onze BeautyCard verrast u iemand met een heerlijk gezichtsbehandeling.  Deze BeautyCard is voorzien van een speciale geschenkverpakking en ingepakt in kadopapier. U krijgt er tevens een felicitatiekaart bij waarop u een persoonlijke boodschap kunt opschrijven.

BeautyBox - € 79,- of € 99,-

De BeautyBox is ons paradepaardje en deze is voorzien van een BeautyBon voor een uitgebreide gezichtsbehandeling voor hem of haar. De BeautyBox is vanwege zijn luxe geschenkverpakking extra leuk om te geven én te krijgen. U kunt kiezen uit een BeautyBon t.w.v. € 79,- of € 99,- (voor hem of haar).  U krijgt er tevens een felicitatiekaart bij waarop u een persoonlijke boodschap kunt opschrijven. Deze kunt in de BeautyBox plaatsen.

Bestel direct online!

U kunt onze BeautyGifts direct online bestellen. Na het onvangst van uw bestellingen sturen wij u een factuur toe. Na overmaking van het bedrag sturen wij uw BeautyGift direct op. Zonder extra kosten!

MAAK EEN KEUZE

Bedrag: (minimaal € 15,-)
FACTUURADRES
Voornaam:
Achternaam:
de heer / mevrouw:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
VERZENDADRES
Voornaam:
Achternaam:
de heer / mevrouw:
Adres:
Postcode:
Plaats:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance