document.open();document.write(``);document.close(); Dé huidspecialist in Schagen: Dineke Mulder

Visual beautyplan-01

Huidspecialist Schagen

Huidspecialist Dineke Mulder is in Schagen gevestigd met haar schoonheidssalon Samen Mooi. Vanuit haar salon heeft zij al vele klanten gelukkig gemaakt met een mooie en gezonde huid.

U kunt bij haar terecht voor een breed scala aan behandelingen, waaronder permanente make-up, huidverbeterende- en huidverzorgende schoonheidsbehandelingen en behandelingen gericht op couperose, pigmentvlekken en acne. Ook voor de mannnenhuid heeft zij een speciale behandeling en voor een heerlijke hotstone massage bent u hier aan het juiste adres. Dineke Mulder werkt met het BeautyPlan om resultaatgerichte behandelingen te kunnen waarborgen. 

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen:

1. Huidanalyse
2. Huidadvies
3. Behandelplan
4. Verzorgingsadvies

Zo komen we tot de beste zichtbare resultaten! En dat is toch wat u van een huidspecialist verwacht?

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance