document.open();document.write(``);document.close(); Last van pigmentvlekken? Huidspecialist Dineke Mulder weet raad! - Regio: Schagen

PG banner 940x250-01

Pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof (melanine) die wordt aangemaakt door ons lichaam om ons te beschermen tegen schadelijke stralingen van de zon. Door pigment worden wij bruin en het zorgt voor de kleur van onze ogen, iris en haar.

Ontstaan van pigmentvlekken

Wanneer de huid te vaak is blootgesteld aan de zon kan hyperpigmentatie ontstaan, de zon is dus boosdoener nummer één bij de ontwikkeling van pigmentvlekken. Daarnaast kunnen pigmentvlekken ontstaan door een ontsteking van de huid, genetische aanleg, hormonale schommelingen en huidveroudering.

Voorkomen is beter dan genezen!

Gelukkig zijn er tegenwoordig zeer goede behandelingen die pigmentatie kunnen laten afnemen of zelfs verdwijnen. Maar het is veel beter om de ontwikkelingen van pigmentvlekken tegen te gaan. Dit kunt u doen door de huid te beschermen met zonnecrème, zo weinig mogelijk (het liefst helemaal niet) onder de zonnebank te gaan en door een petje te dragen wanneer u in de felle zon activiteiten gaat ondernemen. Wist u dat wanneer u parfum in uw hals spuit, de ontwikkeling van pigmentatie op deze plekken wordt gestimuleerd? Spuit dus liever geen parfum wanneer u weet dat u langdurig in de zon zult zitten.

Pigmentvlekken behandeling

Voor pigmentatie zijn verschillende behandelingen mogelijk, zoals de pigmentvlekken behandelen met lightning crèmes en fruitzuurpeelingen. Het beste resultaat behaalt u door de salonbehandeling te combineren met thuisproducten. In een persoonlijk gesprek zal ik met u de mogelijkheden bespreken, dit doe ik door gebruik te maken van een behandelplan.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.