document.open();document.write(``);document.close(); Last van couperose? Huidspecialist Dineke Mulder uit Schagen weet raad!

Visual huidproblemen

Couperose

Rosacea wordt vaak couperose genoemd, toch zijn het 2 verschillende dingen. Couperose is namelijk alleen het zichtbaar worden van verwijde haarvaatjes, terwijl rosacea echt een huidaandoening is. Deze huidaandoening ziet u vooral bij vrouwen van middelbare leeftijd, er zijn natuurlijk ook mannen met deze aandoening.

Kenmerken

De belangrijkste kenmerken die u ziet zijn uitgezette bloedvaatjes, bultjes en puistjes. De aandoening is goed te behandelen en/of te onderdrukken maar is zelden te genezen. Rosacea ontstaat meestal rond uw 30ste levensjaar en komt meer voor bij vrouwen met een licht huidtype. De oorzaak ervan is onbekend. Wel kan het door verschillende oorzaken beïnvloed worden, zoals warmte, zonlicht, cosmetica en geneesmiddelen. Het komt voornamelijk voor op de wangen, neus, voorhoofd en kin.

Behandeling

Couperose kunt u met de juiste behandelingen en producten niet wegkrijgen, maar wel onderdrukken. Na de behandelingen ziet u al hele mooie resultaten. Mochten de behandelingen voor u geen resultaat geven dan zal ik u doorsturen naar een arts of dermatoloog. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance