document.open();document.write(``);document.close(); Last van acne? Huidspecialist Dineke Mulder uit Schagen weet raad!

Visual huidproblemen

Acne

Acne (jeugdpuistjes) is een huidaandoening die zeer vaak voorkomt in verschillende gradaties en soorten. Vaak is dit terug te zien op het gezicht, armen, nek, decolleté en rug. Acne kan als storend en ontsierend worden gezien, schoonheidsspecialiste Dineke Mulder heeft hier echter al jaren lange ervaring mee en kan de jeugdpuistjes goed behandelen!

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat door bacteriën of hormonen. De huid bevat kliertjes die talg aanmaken, wanneer deze kliertjes verstopt raken is er een wit bultje te zien. Dit kan zich ontwikkelen tot een mee-eter en wanneer het ontstoken raakt, ontstaat het puistje. Deze is meestal rood, met een gele puskop en kan in sommige gevallen pijnlijk aanvoelen.

Acne behandeling

Er bestaan diverse manieren om acne te behandelen. In een persoonlijk gesprek wordt de mate van acne bepaald en welke behandeling hier het beste bij zal passen. Acne behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk hier de lijst van zorgverzekeraars.

Adviezen bij acne

Naast dat acne goed behandeld kan worden in de schoonheidssalon, is het net zo belangrijk om de huid thuis goed te verzorgen. Enkele adviezen die hierbij kunnen helpen:

  • Reiniging: Het reinigen van de huid is stap één bij het voorkomen en verminderen van acne. Door 's ochtends en s' avonds de huid te reiniging worden bacteriën en vuil weggehaald, producten die hierna worden aangebracht kunnen op deze manier ook beter worden opgenomen in de huid;
  • Uitknijpen: Puistjes kunnen soms jeuken en pijn doen, waardoor veel mensen hier aan gaan krabben of de puistjes proberen uit te knijpen. Dit is zeer slecht voor de huid, er kunnen nieuwe puistjes en littekens ontstaan. Laat mee-eters daarom ook altijd behandelen door de schoonheidsspecialist;
  • Laat de huid rusten: Overmatig wrijven, wassen en masseren is niet aan te raden wanneer u last heeft van acne. Laat de huid zoveel mogelijk met rust;
  • Make-up: Ook het gebruik van sommige soorten make-up kan acne alleen nog maar verergeren. Een foundation op olie basis is ten zeerste af te raden. Om de huid toch nog te kunnen camoufleren kunt u een minerale poeder gebruiken. Minerale make-up is vrij van parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het merk Jean D'Arcel heeft minerale poeders in drie tinten, waardoor er altijd één zal passen bij uw huid.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance