document.open();document.write(``);document.close(); Gezichtsbehandeling in Schagen? Dineke Mulder!

Visual beautyplan-01

Gezichtsbehandeling Schagen

Wilt u een gezichtsbehandeling met duidelijk resultaat? Of heeft u last van huidproblemen die vragen om een specifieke aanpak? Boek dan een afspraak in met schoonheidssalon Samen Mooi voor de beste gezichtsbehandelingen in Schagen!  Of het nu gaat om huidverzorging- en verbetering of om het verfraaien van het voorkomen met permanente make-up, Dineke Mulder is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en biedt een breed scala aan behandelingen!

Om uw huid in topconditie te brengen en te behouden werkt zij niet met standaard behandelingen, maar stemt zij de schoonheidsbehandeling geheel af op uw huidtpe. Om een resultaatgerichte schoonheidsbehandeling te geven werkt zij volgens het BeautyPlan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème bent u er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk onze webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance