document.open();document.write(``);document.close(); BeautyPlan

Visual beautyplan-01

BeautyPlan

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème bent u er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vul ik samen met u het BeautyPlan in. Zo komen we tot de beste resultaten!

Bekijk de webvideo:

1. Huidanalyse

Iedere huid is anders en reageert daarmee ook anders op behandelingen en producten. De belangrijkste eerste stap is om een zorgvuldige huidanalyse te doen. Vanuit deze analyse wordt onderzocht welke eigenschappen uw huid heeft. Voor een professionele huidanalyse maak ik gebruik van de Skinalyzer. Dit is een high tec apparaat waarmee de huid op allerlei niveaus wordt geanalyseerd. Zo kunnen we komen tot een aansluitend advies en resultaatgerichte behandeling.

2. Huidadvies

Enkel door een zorgvuldige huidanalyse kan een aansluitend huidavies worden gegeven. De eigenschappen van uw huid bepalen welke behandeling en producten het beste resultaat geven. Hierover geef ik een schriftelijk huidavies.

3. Behandelplan

Om uw huid te laten wennen aan de intensief werkende ingrediënten wordt er een behandelplan opgesteld. Op deze manier ontstaat er een zorgvuldige opbouw, waardoor de huid gestimuleerd wordt en dit zal zorgen voor het beste eindresultaat.

4. Verzorging

Het gebruik van producten die goed aansluiten op uw huid en de behandeling is van groot belang. Ik werk uitsluitend met professionele producten en cosmeticamerken deze zijn er ook voor thuisgebruik. Zo borgt u maximaal resultaat.

Kennismakingsactie

kennismakingsactieMet de speciale kennismakingsactie breng ik u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met een stralend mooi eindresultaat!

Profiteer van de kennismakingsactie
De normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Afspraak makendiens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance