document.open();document.write(``);document.close(); Beauty salon in Schagen - Dineke Mulder

Banner algemeen

Impressie Beautysalon Dien's

Hartelijk welkom in salon Beautycase en Dien. Vanuit deskundigheid en ervaring nodig ik u, als schoonheidsspecialiste, uit om de weldaad te komen ervaren van toegankelijk comfort en werkelijke aandacht. Samen mooi biedt een rijk assortiment aan behandelingen, adviezen en hoogwaardige producten voor uw huid.

Specialisaties van de schoonheidssalon.

Gezichtsbehandeling, gezichtsmassage, hotstone-massage, permanente make-up, totale handverzorging, kleurenanalyse.
Alles bij elkaar om uw natuurlijke schoonheid te laten stralen! Aan u de keus, aan ons de creativiteit, professionaliteit en passie om uw wensen te vervullen.

Toegankelijkheid

Beautycase en Dien heeft aandacht en toegankelijkheid hoog in het vaandel. De Beautysalon is makkelijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Ook kan er aan een bed gewerkt worden of met een tillift. Voor iedereen is ruimte. Ieders schoonheid mag rekenen op onze volle aandacht. En wat aandacht krijgt, dat groeit!

Draai een rondje in de salon:


Grotere kaart weergeven

Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie breng ik u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance