document.open();document.write(``);document.close(); Huidverzorging door Dineke Mulder - Schagen - uw schoonheidsspecialiste

Banner algemeen

Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam die ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. Onze huid verdient daarmee zo af en toe wat extra aandacht! Eén keer in de zes weken naar de schoonheidsspecialiste is daarbij geen luxe.

Eén keer in de zes weken naar de schoonheidsspecialiste is daarbij geen luxe, zie het meer als een onderhoudsbeurt voor onze huid. Daarnaast is thuisverzorging ook erg belangrijk, alleen bij een combinatie van salonbehandelingen en thuisverzorgingsproducten kan het beste resultaat worden behaald.

Wat kunt u doen voor een gezonde huid?

Huidveroudering begint al tussen het 25e en 30e levensjaar! Tot die leeftijd is onze huid meer actief en zien we er, wat de huid betreft, het beste uit. Helaas kunnen we huidveroudering niet stoppen, maar wel vertragen. Gezonde voeding, voldoende water dringen, niet roken en het vermijden van de zon zijn factoren waardoor u zelf al een heel eind komt.

Salonbehandeling voor een gezonde en stralende huid

Vanuit mijn salon kan ik u ook heel goed helpen bij het behouden van een gezonde huid! In mijn salon werk ik met het merk Jean d'Arcel. Dit merk heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van cosmetica, daarbij zijn de producten op biologische basis en volledig dierproefvrij! Jean d'Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Er is voor ieder huidtype een productlijn, dus u kunt altijd bij mij terecht!

Kom daarom vrijblijvend langs voor een huidadvies, zodat ik met u de beste producten voor uw huid kan samenstellen.


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance