document.open();document.write(``);document.close(); Huidverbetering door Dineke Mulder - Schagen - NU: kennismakingsactie

Banner algemeen

Huidverbetering

Huidverzorging is meer gericht op het behouden van een gezonde huid, daar waar huidverbetering werkelijk een huidprobleem aanpakt. U kunt daarbij denken aan rimpels op het gezicht, couperose of acne.

Het grote verschil tussen huidverbetering- en huidverzorging is dat huidverbetering dieper in de huid doorwerkt. De aanmaak van nieuwe cellen in de levende huidlaag wordt gestimuleerd, waardoor de huid een nieuwe structuur krijgt en in optimale conditie verkeerd.De werkstoffen in huidverbeterende producten kunnen dieper in de huid doordringen en stimuleren zo de basaalcellen. Uw levende huidlaag wordt hierdoor dikker en gezonder. De werkzame stoffen in huidverbeterende producten zijn vele malen hoger dan in huidverzorgende producten.

Huidverbeterende behandelingen

Wanneer u bij mij langskomt voor uw eerste schoonheidsbehandeling zal ik eerst uw huid analyseren, hierdoor weet ik precies welke behandeling het beste bij uw huid past, daarnaast adviseer ik u over de beste thuisverzorging, uiteraard met uw inbreng! Op deze manier is er voor iedereen een passend plan gebaseerd op de huidconditie, wensen en budget.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:diens logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Schagen, Oudesluis, Anna Paulowna, St. Maarten en Callantsoog.

J. Ruysdaellaan 30, 1741 LK Schagen, telefoon:    0224 - 21 11 67   /    06 - 1342 1246,   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance